Trgovački objekti

• REŠENJA ZA TRGOVAČKE OBJEKTE •

Upotreba industrijskih mobilnih računara (terminala) i barkod skenera za obeležavanje robe u maloprodaji je ključ za povećanje efikasnosti vaših zaposlenih, a time i zadovoljstva vaših klijenata.

Barkod skeneri (čitaoci)

Da bi se povećala efikasnost korisničkog servisa, pravilno i brzo čitanje barkodova i pokrivanje robe prodate na prodajnim mestima,upotreba barkod skenera će doprineti precizno praćenje zaliha i prometa, što će zauzvrat  doprineti donošenju dobrih upravljačkih odluka.

Mobilni računarstvo (industrijski terminali)

Upotreba mobilnih računara (terminala) sa integrisanim barkod skenerom smanjuje vreme  revizija, prijem robe, proveru cene, proveru dostupnosti i rok upotrebe proizvoda. Uz pomoć mobilnih računara (terminala) vreme revizije trgovinskih objekata budu smanjene i za 60%.
Za pravilno izveštavanje o prodaji i trenutne zalihe po maloprodajnim mestima presudno je pravilno evidentiranje i snimanje robe na  ulazu u mestu gde je neophodan mobilni računar (priključak).

Label štampači

Label štampači su suštinski element za komercijalne poslove, jer se pretpostavlja da je  identifikacija robe isključivo napravljena uz pomoć barkodova. Ovo je izuzetno važno za sve proizvode za koje se podrazumeva moraju biti označene na ulazu svakog prodajnog mesta.
Uz pomoć mobilnih štampača može da se uradi vrlo brzo ponovo obeležavanje robe u objektu, kao što je u slučaju  promena cena u prodavnicama  konfekcije, u tom slučaju mora ju se promeniti  sve cene robe u vrlo kratkom vremenu I tu je ovaj mobilni štampač nalepnica  neophodan.


 
  Skala sistems (c) 2012  
  Skala sistems / Proizvodi / Mobilni Terminali / Barkod citaci / Printeri / POS stampaci / Digitalne vage / Aksesoari / Resenja / Patneri / Kontakt