Raznosna trgovina

• REŠENJA ZA RAZNOSNU TRGOVINU•

U XXI veku, zbog  povećane konkurencije i globalizacije tržišta, upotreba IT tehnologije je od suštinskog značaja za poslovanje. Povećanje efikasnosti zaposlenih je jedan od ključnih faktora u preduzeću.
  

Razumevanje potrebe korisnika i ispunjavanje njihovih prohteva  je ključ uspeha u današnjem poslovanju. Naše dugogodišnje iskustvo  u mobilnom poslovanju, omogućilo nam je da razvijemo rešenje za kućnu dostavu, jednostavnost i lakoću korišćenja aplikacije.

Naš glavni cilj je bio da dizajnirana rešenja  za obradu budu što jednostavnija i da dovedu do zadovoljstva  vaših  korisnika.

Na funkcionalnosti aplikacije, obratili smo paznju da se  sve osnovne operacije za distribuciju i isporuke  izvode u modernom društvu, u isto vreme naši stručnjaci su uvek na raspolaganju da dodaju nove funkcionalnosti ili određene operacije tipične za delovanje u razlicitim uslovima.


 
  Skala sistems (c) 2012
  Skala sistems / Proizvodi / Mobilni Terminali / Barkod citaci / Printeri / POS stampaci / Digitalne vage / Aksesoari / Resenja / Patneri / Kontakt